Lim til sår apotek

Vetbond – sårlim 3 ml – KRUUSE

Der findes mange forskellige slags sårplastre, men alle har til formål at beskytte et sår, så det læges så hurtigt som muligt. … Apotekets Sårskyl 100 ml.

Sår- og skadebehandling – Find et udvalg af sårpleje

Sår- og skadebehandling – Find et udvalg af sårpleje | Apopro

Sår har brug for et fugtigt miljø, for det fremmer sårhelingen. … I stedet for lim bruger de nemlig en blød silikone, så plastret hæfter blidt.

Er du kommet til skade eller skal opereres? Find de rette produkter som sårpleje, rens behandling, forbinder, plastre, desinfektion, kulde- og varmeomslag mv.

Køb dine sårplastre hos os. Her finder du et stort udvalg af …

Fax: +45 86 98 14 12. Kontakt kundeservice: kundeservice@webapoteket.dk. Når du handler på Webapoteket.dk, handler du med Gazelle Online Apotek, CVR: 38101994.

Sådan behandler du dit sår – Apoteket-online.dk

Sådan behandler du dit sår

… hvor huden er “tynd” og ubeskadiget, altså uden sår. … Det er for at undgå, at din hud skal blive irriteret på grund af limen på plastret.

Limisan Pro Spray I Webapoteket.dk

Et sår skal renses for at forebygge betændelse og er en vigtig del af sårhelingen. Se her hvordan du med Apotekets Sårrens nemt renser såret uden at det …

Limisan Pro Spray sørger for en smertefri fjernelse af plaster og andre klædemidler, samt forhindrer yderligere irritation ved den pådragede skade.

Plastre – Apoteket.dk

OPTI-SAFE Limfrit plaster er selvhæftende, – uden brug af lim, og det klæber derfor … Riv eller klip et passende stykke bandage af og placér det på såret, …

Førstehjælp til sårpleje og rensning af sår og skrammer

Plastre

Mangler du information, så kontakt os grene på dit lokale apotek. Vi er jo til for dig. Vis filtrering. 15 Produkter.

OPTI-SAFE Limfrit plaster (Beige) 1 m | Køb på DinApoteker.dk

Sårpleje og rensning af sår, Apotekets guide

Et sår skal renses for at forebygge betændelse og er en vigtig del af sårhelingen. Se her hvordan du med Apotekets Sårrens nemt renser såret uden at det svier.

OPTI-SAFE Limfrit plaster (Beige) 1 m | Køb på DinApoteker.dk

OPTI-SAFE Limfrit plaster (beige) 1 m er en selvklæbende skumbandage, der anvendes som plaster og forbinding – Bestil inden kl.

Salver og cremer til sår | Køb 100% lokalt på DinApoteker.dk

Hvad smører man på et sår for at forbedre sårheling, rense og desinficere såret ?Det finder du her. Køb dem på DinApoteker.

Keywords: lim til sår apotek, sår lim apotek