Fitness world basic

Vælg det medlemskab, der passer til dine behov – Fitness World

Vælg det medlemskab, der passer til dine behov | Fitness World

Fitness, styrke & cardio; App & træningsprogrammer. Vis mere Vis mindre. 219. kr./md.*. Vælg medlemskab. * Prisen for medlemskabet er 219,-/md.

Core medlemskab – Fitness World

Core medlemskab | Fitness World

Pris fra: 179 kr./md. · Fitness, cardio- & styrketræning · Cirkeltræning · Adgang til app og træningsprogrammer · Træn i dit stamcenter · Træn alle dage i hele …

Medlemskaber og priser – Fitness World

Priser | Fitness World

OFFPEAK er for dig, som kun ønsker at træne i 1 center og ønsker at kunne træne fitness, cardio og styrketræning i en begrænset del af centerets åbningstid.

Primære medlemskaber og tillægsmedlemskaber

Primære medlemskaber og tillægsmedlemskaber | Fitness World

HOLD BASIC er for dig, som kun ønsker at træne i 1 center, men samtidig ønsker at kunne træne både fitness, cardio, styrketræning og på almindelige hold i …

Ved indmelding i Fitness World bliver du bedt om at vælge et medlemskab. Find alle informationer i forhold til primære medlemskaber her på denne side.

Core og Hold medlemskab – Fitness World

Core og Hold medlemskab | Fitness World

Pris fra: 209 kr./md. · Fitness, cardio- & styrketræning · Cirkeltræning · Adgang til app og træningsprogrammer · Træn i dit stamcenter · Adgang til alle hold.

Hvad koster et Fitness World medlemskab?

Hvad koster et Fitness World medlemskab? Se Fitness World priser her!

Normalpris for medlemskabet er 259,-/md. og opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned. Administrationsgebyr ifm. Betalingsservice er 9 kr./md.

Hos Fitness World kan du oprette dit medlemskab for helt ned til 159 kr. pr. måned. Se en prisoversigt og læs mere om de forskellige fitness-medlemskaber her på siden!

Fitness World – NYT NYT NTY!!!! BASIC BOOTCAMP …

I mit lokale Fitness World center er der for eksempel kun Basic Bootcamp hold i fitness, stepfit og bikefit, som så til gengæld kører i ugevis.

Hvad koster en måned i Fitness World? – Svarene.dk

Hun har Fitness All. Da hun altid træner i samme center og aldrig på hold, beder jeg om at hendes medlemskab ændres til Basic. I Allerød udbydes hverken Fitness …

Normalpris for medlemskabet er 259,-/md. og opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned. Administrationsgebyr ifm. Betalingsservice er 9 kr./md. Kan man gå

Fitness World Basic Boot Camp – FiftyFabulous

Anmeldelser af Fitness World | 147 af 403 – Trustpilot

Keywords: fitness world basic